Ecstasy Peace Eliksir Rain of roses
Булчински рокли Ecstasy Булчински рокли Peace Eliksir Rain of roses
Sea of love Capriccio Innocence
Sea of love Capriccio Innocence Mystic

Булчински рокли

Булчинските рокли на дизайнер Поля Миланова са със семпла изчистена линия, перфектна кройка и прецизна изработка с висококачествени материали, доставени от цял свят. Много от роклите са с ръчно инкрустирани перли, пайети и ултразвуково поставени оригинални камъни Swarovski.

Поля Миланова е първият съвременен дизайнер у нас, който облича булката в червено. Колекцията от булчински рокли Passion, която прави през 1995 г. е изцяло от модели в страстния цвят. Непрекъснато експериментираща в творенията си, тя е и новатор в онези години с жълта и зелена булчинска рокля – хитове в колекцията Duente. Освен това първа представя рокли с ръчно рисувани цветя върху материите – макове, слънчогледи, рози.

Майстор в изработката на различни видове корсети, в ателието си Поля Миланова създава нови технологии за направата на тази така важна и оформяща част от женската дреха. Постоянно експериментира и е виртуоз в ръчните набори по роклите, които ги прави лично тя, усещайки материята. Всъщност тези набори са много отличителни за Mon Amour. Нейна страст са и ръчните бродерии и апликации – всяка уникална за модела, върху който е направена, пак собственоръчно от дизайнерката.

Независимо от авторските си постижения, Поля Миланова предлага в Mon Amour и няколко известни чужди марки булченски рокли, на които е официален представител за България. Това са моделите на Venus Bridal Italy и Avenue Diagonal - линия булченски рокли на световно известната испанска фирма PRONOVIAS fashion group.