Официални рокли Peace Официални рокли Eliksir Официални рокли Capriccio
Официални рокли Peace Официални рокли Eliksir Официални рокли Sea of love Официални рокли Capriccio
Официални рокли Innocence Официални рокли Dolce Vita    
Официални рокли Innocence Официални рокли Dolce Vita    

Бални рокли

Официалната линия е с послание към абитуриентките и дамите, които имат специални поводи. Изобилства от ярки цветове – жълто, оранжево, червено, цикламено, тюркоаз, синьо и олив.

Официалните рокли на дизайнер Поля Миланова са със семпла изчистена линия, перфектна кройка и прецизна изработка с висококачествени материали като френска крепитонирана тафта, жан жан, копринена тафта, шифон и др. Много от роклите са с ръчно инкрустирани перли, пайети и ултразвуково поставени оригинални камъни Swarovski. Много от моделите са късо-дълги и в две части – с шлейфове, които са подвижни и могат лесно да станат къси и секси рокли.

Майстор в изработката на различни видове корсети, в ателието си Поля Миланова създава нови технологии за направата на тази така важна и оформяща част от женската дреха. Постоянно експериментира и е виртуоз в ръчните набори по роклите, които ги прави лично тя, усещайки материята. Всъщност тези набори са много отличителни за Mon Amour. Нейна страст са и ръчните бродерии и апликации – всяка уникална за модела, върху който е направена, пак собственоръчно от дизайнерката.

Поля Миланова предлага в салон Mon Amour и официални рокли на Venus Bridal Italy.

Поръчка на бални рокли в София